Хотел с ресторант и търговски обект

Предмет на разработката е хотел с ресторант и търговски обект в Асеновград. На кота 0.00 са проектирани фоайе, рецепция, гардероб, асансиор, стълбище, тоалетени, ресторант и търговски обект.
Търговски обект №1(ЗП-97.50кв.м) се състои от търговска площ, склад, съблекалня и тоалетена за персонала.
На кота +3.85 са предвидени стълбищ, асансиор, перално помещение, склад за консумативи, стая за камериерка, коридор, 7 стаи и апартамент.
На кота +3.85 са предвидени стълбище(затворено в стълбищна клетка) към кота +10.15, асансиор, техническо помещение, гардеробно, коридор, 7 стаи и апартамент.
На кота + 10.15 са предидени техническо помещение врата за достъп до неизползваем плосък покрив.
Носещата конструкция на сградата е монолитна, стоманобетонна. Ограждащите стени са от тухлена зидария с дебелина 25см с необходимата ефективна топлоизолация, монтирана външно. Предвижда се изолиране на топлинните мостове с топлоизолационен материал, монтиран външно на стоманобетонната конструкция и ограждащите стени. Вътрешните преградни стени са тухлени с дебелина 12см и 25см.
Фасадите са топлоизолирани и измазани със сива мазилка и частично облицовани с фасадна композитна обшивка тип , еталбонд‘, цвят графит, и цвят дървесен.

Comments are closed.