СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТИ

Имаме възможности да изпълним всички строително-монтажни дейности на Вашия обект. Специализирани сме и в луксозните ремонти до ключ. По този начин Ви спестяваме ангажиментите по закупуване на строителни материали и надзор на майстори. Предварително ще  изготвим конкретна оферта, за желаните от Вас дейности по ремонта или цялостна оферта за луксозен ремонт. Нашият опит и професионализъм  са гаранция, че ще го изпълним бързо и качествено.

Строителство и луксозни ремонти до ключ

Строителство и луксозни ремонти

1.БУТАНЕ, КЪРТЕНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ СТЕНИ

Ще съборим всички ненужни стени и извозим строителните отпадъци от обекта. Следва изграждането на нови такива(при нужда) от тухла, гипсокартон или др.

2.ШПАКЛОВКА И ЗАМАЗКА

Идеално гладката шпакловка на стените и добрата изравнителна подова замазка са основата на Вашия луксозен ремонт.

шпакловка

шпакловка на стени и тавани

3.БОЯДИСВАНЕ, ТАПЕТИ И МАЗИЛКИ

След шпакловката, преминаваме към боядисване с латекс, залепяне на тапети или измазване с декоративна мазилка на Вашите стени. Целта е всичко да бъде изпълнено, точно както е заложено в работния проект.

боядисване

Боядисване на стени и тавани

4.ПОДОВИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКА НА СТЕНИ

Ще поставим точно и коректно, всички видове настилки заложени във Вашия проект(теракота, гранитогрес, паркети, PVC настилки, мокети и др). Също така и облицовките по стените- фаянс, плочки и др.

поставяне на настилки и плочки

Поставяне на плочки

5.ОКАЧЕНИ И ОПЪНАТИ ТАВАНИ

Нашите специалисти могат да изпълнят всички детайли от гипсокартон (по тавани и стени). И всичко ще бъде изпълнено до най-малкия детайл, точно както е заложено в работния проект. Това е важна част от луксозния ремонт. Работим и с иновативната система опънат таван Clipso

монтаж на окачен таван

окачен таван от гипсокартон

6.ЕЛЕКТРО, ВИК, ОВК, СОТ ИНСТАЛАЦИИ

Koгато ние сме се заели с изпълнението на Вашия ремонт , може да бъдете сигурни, че всичките инсталации ще бъдат прокарани с най-малко къртене и че всички изводи ще бъдат поставени така, че да Ви бъде най-удобно в процеса на бъдещата експлоатация на обекта.

7.ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Свържете се с нас, за да спестим времето Ви и да получите качествен луксозен ремонт до ключ, или да изпълним необходимите строително-монтажни дейности.