МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

ПРОЕКТИРАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ПОРЪЧКОВИ МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

1.ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖ НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

В проекта по интериорен дизайн, за максимално усвояване на пространството и даденостите на помещенията, понякога се налага изработка на нестандартни мебели по индивидуален размер(поръчкови мебели).Ние можем да се ангажираме с тяхното изпълнение, доставка и монтаж на конкурентна цена, с максимално добро качество.Ние не правим никакви компромиси в това отношение.Най-добър и завършен продукт се получава, когато ние сме проектирали интериора на Вашия апартамент, офис, заведение, магазин, аптека, др. и след това сме се заели и с неговото изпълнение.Така може да бъдете сигурни, че ще всичко ще бъде изпълнено, точно както е заложено, в работния проект.

поръчкова кухня

Кухня по поръчка

2.ИЗБОР И ДОСТАВКА НА ГОТОВИ МЕБЕЛИ

Има и случаи, в които в търговската мрежа има готови мебели, подходящи за Вашия интериор. Те излизат по евтино от поръчковите мебели и е по-бързо да бъдат доставени.Например : маси, столове, мека мебел, осветителни тела. Нашата работа е да ги изберем и доставим до обекта. Ние можем да осигурим транспорт и пренасяне на закупените готови мебели до помещението, в което те ще бъдат разположени, а също и да извършим монтажа им, ако бъде необходим такъв.

Ъглов диван

Ъглов диван

3.КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОР НА ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Електроуредите са съществена част от обзавеждането, и е важно да се впишат като визия с останлите мебели, заложени в проекта по интериорен дизайн. Поради голямото разнообразие на марки и цени в търговската мрежа, е трудно човек да се ориентира, и да избере това, което му върши работа. Тук идва ролята на интериорния дизайнер-ние ще Ви консултираме, за да подберем най-подходящите за Вас от гледна точка на цена, качество, фунционалност, енергийна ефективност. Това включва всички домакински електро уреди(печки, перални, хладилници, съдомиялни, кафемашини и др), черна техника, климатици.Ако обзавеждате заведение, можем да Ви съдействаме при закупуването на професионална електротехника и оборудване.

Електроуреди

Елетроуреди

4.ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Доверете ни се, и ние ще бъдем с Вас, по време целия процес на обзавеждане на обекта Ви- ще изработим всички нестандартни(поръчкови мебели), ще подберем тези, които могат да се закупят готови от магазина, включително най-малките детайли като ключове, контакти, и разбира се по съществените такива като бяла и черна техника.