ЗА НАС

ALINE DESIGN ltd.

офис-alinedesign

Ние сме студио за архитектурно проектиране и интериорен дизайн.

Можем да изготвим за Вас комплексен инвестиционен проект или да реализираме мечтите Ви за нов облик на Вашия дом, заведение, клуб, аптека, магазин. Също така, можем да изработим и доставим всичките мебели и обзавеждане по интериорния проект, както и да изпълним всички строително-ремонтни дейности.Така ще спестим Вашето време. А ние знаем, че то е ценно.

ЕКИП

Предлагани услуги

АРХИТЕКТУРНО ПРОЕКТИРАНЕ

Проектиране на жилищни, обществени и промишлени сгради, преустройства, градоустройство, предпроектни проучвания. Изготвяне на комплексен инвестиционен проект в необходимия обхват и обем за одобрение на проекта в най-бързи срокове.

проект на двуетажна еднофамилна къща

двуетажна еднофамилна къща

Архитектура

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Оставете интериорния дизайн на Вашия дом, офис, клуб, ресторант, магазин, хотел, аптека и др. Подхождаме иновативно и индивидуално към всеки клиент.

интериорен дизайн и обзавеждане на апартамент

интериорен дизайн на апартамент

Интериорен дизайн

МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

Можем да изпълним всички нестандартни мебели, заложени в работния проект . Също така ще подберем и доставим всички мебели, които могат да бъдат закупени готови от търговската мрежа- маси, столове, дивани, осветителни тела.

интериорен дизайн и реализация на апартамент

интериорен дизайн и реализация на апартамент

Мебели и обзавеждане

СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТИ

Предлагаме изпълнение на всички строително-ремонтни дейности, заложени в проекта. По този начин, Ви спестяваме ангажиментите по купуване и доставка на строителни материали или обзавеждане, планиране на дейностите и надзор на майстори.

Строителство и ремонти