Жилищна сграда с гараж

Предмет на разработката e жилищна сграда с гараж в Асеновград. Разположена е свободностоящо в имота, спрямо виза за проектиране. Автомобилният и пешеходният подход са от изток, от към улицата. Предвидени са две паркоместа в гараж, и едно открито паркомясто в границите на имота.
Сграда се състои от три надземни етажа и е без сутерен, обслужвани от двураменно монолитно стълбище, осветено от фасадата.
Входът на сградата е на кота -0.70. На това ниво са проектирани и складово помещениие и гараж.
На кота 0.00 е проектирани две складови помещение. Има връзка към вътрешния двор от кота -0.70. До кота +2.80 се достига посредством монолитна стълба.
Aпартамент № 1(ЗП-123.40кв.м) се състои от : коридор, баня, wc, дневна, кухня ,две спални, едната с гардеробно и три тераси. Складовото помещение за това жилище е на кота 0.00, външно за жилището.
На кота +5.60 е проектирано едно жилище - апартамент №2.
Aпартамент № 1(ЗП-117.60кв.м) се състои от : коридор, баня, дневна, кухня, две спални, две тераси.
Покривът е четирискатен, хидроизолиран, покрит с керемиди ,,Тондах‘‘, Фигаро Делукс, цвят тъмнокафяв. Отводняването е решено с видим PVC улук-тип корниз, чрез външни за фасадата PVC водосточни тръби.
Фасадите са топлоизолирани и третирани с два вида мазилка, частино облицовани с фасадна композитна обшивка, тип ,,Еталбонд‘‘, цвят светъл златен дъб Дограмата е от ПВЦ (6-камерен профил, едностранно фолиран, цвят RAL 7019) с двоен стъклопакет(бяло флоатно нискоемисионно Ка-стъкло).

Comments are closed.