Жилищна сграда Асеновград

Сградата се състои от търговска и жилищна част.
Търговската част се състои от търговски обект, с вход от югозапад, от към улицата. Към търговския обект е проектиран санитарен възел.
Жилищната част се състои от един полуподземен и три надземни етажа.
Предвидено е паркиране за четири автомобила в рамките на имота: едно във вътрешния двор и три в гараж на ниво полуподземен етаж.
Жилищата е със самостоятелен вход от вътрешния двор от северозапад и има самостоятелно двураменно монолитно стълбище, осветено от северозапад. Входът на търговския обект е от към уличната регулация, от югозапад.
На кота -2.80(полуподземен етаж) е проектиран гараж за три коли и два склада. Гаражът и складовете са отделени от останалите етажи с пожароустойчива врата с EI 90. От нивото има изход до озеленен заден двор. Автомобилният достъп до гаража е посредством рампа в границите на имота.
На кота 0.00(първи етаж) е проектиран един търговски обект с ЗП – 43.30 кв.м и със санитарен възел.
На кота -0,25 се намира входа към стълбището, обслужващо жилището. На кота +0,60 (първи етаж) са проектирани спалня, коридор/антре, баня, дневна с кухня и трапезария .
На кота +3.40( втори етаж) са разположени две спални, всяка с отделна тераса, коридор/антре, дневна/кухня/трапезария с тераса , баня и тоалетна.
На кота +6.20( трети етаж) са разположени две спални, като една от тях има тераса, антре/ коридор, две бани и коридор/антре с изход към тераса над втория етаж откъм калканната стена.
Фасадите са топлоизолирани и измазани с мазилка HBW 20 Baumit Life 0393, бяла мазилка(HBW 89 Baumit Life 0019) и частично облицовани с композитна фасадна облицовка, тип ,,Еталбонд‘‘, цвят златен дъб. Дограмата е от ПВЦ (6-камерен профил, едностранно фолиран, цвят дърво, тъмен дъб) с двоен стъклопакет(бяло флоатно нискоемисионно Ка-стъкло).

Технически показатели:

Застроена площ - 100.00 кв.м
РЗП сграда - 416,00 кв.м
Площ на ПИ - 171,00 кв.м

Comments are closed.