Еднофамилна къща с. Златовръх

Проект на едноетажна еднофамилна къща в с. Златовръх, общ. Асеновград.Сградата е разположена свободностоящо, в североизточната част на имота, спрямо виза за проектиране. Предвидени са пешеходен и автомобилен достъп от югозапад, от към улицата, като гарирането е решено в гараж.
Сградата се състои от един надземен етаж и е без сутерен.
На кота 0.00 са проектирани гараж за една кола, склад, тоалетна, антре с изход към веранда, дневна с трапезария и кухненски бокс, коридор, две спални, баня с тоалетна, спалня със самостоятелна баня.
Носещата конструкция на сградата е монолитна, стоманобетонна.
Ограждащите стени са от тухлена зидария с дебелина 25см с необходимата ефективна топлоизолация, монтирана външно. Предвижда се изолиране на топлинните мостове с топлоизолационен материал, монтиран външно на стоманобетонната конструкция и ограждащите стени. Вътрешните преградни стени са тухлени с дебелина 12см.
Покривът е плосък- хидро и топлоизолиран. Отводняването е решено с вътрешни PVC водосточни тръби.
Отоплението е посредством декоративна камина на биоетанол и електрически битови уреди .
Фасадите са топлоизолирани и третирани с фасадна композитна обшивка Aresbond – ARW- 3401 Mahogany, като монтирането на панелите ще е във формата на авностранни триъгълници . Частично третирани със фасадна композитна обшивка Aresbond- ARS- 1102 Grey Rat и бяла мазилка Baumit HBW 89 Life 0019. Дограмата е алуминиева дограма ETEM E75- RAL 7016 с троен стъклопакет.

Застроена площ - 234.00 кв.м
РЗП - 234.90 кв.м
Площ на ПИ - 1228.00 кв.м

Comments are closed.