Eднофамилна къща с. Червен

Проект на двуетажна еднофамилна къща с РЗП 190кв.м в с. Червен, общ. Асеновград. Разположена е свободностоящо в имота. Автомобилният и пешеходният подход са от юг, от към улицата. Входът на къщата е от изток. Предвидено е паркиране за два автомобила. В имота има съществуващо допълващо застрояване, което се запазва.
Еднофамилната къща се състои от партер (кота 0.00) , втори етаж (кота +2.90) .
На кота 0.00 са разположени : антре, трапезария /кухня, дневна, тоалетна, спалня с баня към нея, стълбище и склад под едното му рамо, веранда . До кота +2.90 се достига посредством монолитна двураменна стълба.
На кота +2.90 са разположени две спални с тераса към една от тях. И двете са със самостоятелни бани, като към едната е предвидено гардеробно, а към другата перално.
Носещата конструкция на къщата е монолитна, стоманобетонна. Покривът е четирискатен с наклон 30%(17 градуса) изпълнен с дървена покривна конструкция, хидроизолации и керамични керемиди ,,Bramac’’ Atica.
Фасадите са топлоизолирани и измазани със бяла силикатна мазилка и частично облицовани с камък тип ,,кокъл‘‘ и дъсчена общивка. Дограмата е от ПВЦ (6-камерен профил, едностранно фолиран, цвят дърво) с двоен стъклопакет(бяло флоатно нискоемисионно Ка-стъкло).

Технически показатели:

Площ на ПИ - 717,00 кв.м
Застроена площ - 128.00кв.м
РЗП сграда - 208,00 кв.м

Comments are closed.